Home » Spa » Massage » SPA Jet

SPA Jet

De SPA-jet is een beleving op zich! In deze zogenaamde wellness cocoon komen verschillende elementen van beauty, gezondheid en wellness samen. Probeer het zelf!

De keuze is reuze

U heeft keuze uit verschillende programma’s waarbij infrarood, waterdamp, vichy-douches, hydromassage, kleuren-, aroma- en geluidtherapie worden gecombineerd. De behandelingen in de SPA-jet dragen bij aan verbetering van uw stofwisseling, ontslakken, gewichtsverlies, het verhelpen van slaapstoornissen, pijnbestrijding van spieren en gewrichten en het verbeteren van huidaandoeningen, zoals cellulitis, acné, psoriasis en eczeem.

SPA Loppersum vanaf 3 juni 2019 gesloten

Kom in mei nog genieten van onze fijne, kleinschalige en sfeervolle SPA, want van 3 juni t/m 1 november 2019 zijn we gesloten in verband met een uitgebreide versteviging. Vanwege het noodgedwongen sluiten van de SPA i.v.m. aardbevingsversteviging, maken we gelijk gebruik van de mogelijkheid om de SPA te upgraden. We willen nog niet teveel verklappen maar we kunnen wel vertellen dat er een bubbelende verrassing in de tuin wordt gemaakt! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00