Home » Spa » Massage » Klassieke massage

Klassieke massage

  • SPA_massage_klassieke_blok_detail_800x380

Klassieke massage

Geef u even helemaal over en ontspan met de klassieke massage. Eén van de favoriete massages van onze gasten. Dit is een heerlijk ontspannende massage en waarschijnlijk de oudste geneeskundige behandeling die we kennen. De massage draagt bij aan het herstel van de balans tussen lichaam en geest, verlaagt stress en spanning en stimuleert de bloedsomloop. U kunt een klassieke massage van 25 minuten, 55 minuten of 80 minuten reserveren.

Klassieke massage 25 minuten

Tijdens deze deelmassage worden uw rug, nek en schouders gemasseerd met verschillende massagetechnieken. Heeft u last van stijve spieren, rug-, nek- of schouderklachten dan is deze massage een aanrader.

Klassieke massage 55 minuten

Kiest u voor de massage van 55 minuten dan krijgt u dezelfde behandeling als die van 25 minuten, maar dan uitgebreid en bovendien worden de voor- en achterzijde van uw lichaam ook gemasseerd.

Klassieke massage 80 minuten

Geef u over aan een oase van rust en totale ontspanning gedurende de 80 minuten durende massage. Deze massage is de meest uitgebreide variant waarbij de beide zijden van uw lichaam, de ledematen, handen, voeten, hoofd en gezicht worden gemasseerd. Heeft u specifieke klachten? Geef dit aan bij onze professionele masseur om deze te verlichten.

0 Winkelwagen Totaal £0.00