Home » Spa » Massage » Hydromassage bed

Hydromassage bed

Hydromassage bed

Ervaar met deze massage de kracht van water! Bij de hydromassage neemt u plaats op een comfortabel bed en wordt uw rug met verschillende waterstralen gemasseerd. Tijdens de massage mag u uw badjas aanhouden.

Combinatie van warm waterbehandeling en onderwatermassage

Deze massage combineert de voordelen van warm waterbehandeling en onderwatermassage. De warmte zorgt voor ontspanning, zodat afvalstoffen gemakkelijker worden afgedreven. Verder vermindert deze massage de spierspanning en verbetert de doorbloeding van de spieren. De massage heeft een positief effect bij stress, sportblessures en reumatische aandoeningen.

 

SPA Loppersum vanaf 3 juni 2019 gesloten

Kom in mei nog genieten van onze fijne, kleinschalige en sfeervolle SPA, want van 3 juni t/m 1 november 2019 zijn we gesloten in verband met een uitgebreide versteviging. Vanwege het noodgedwongen sluiten van de SPA i.v.m. aardbevingsversteviging, maken we gelijk gebruik van de mogelijkheid om de SPA te upgraden. We willen nog niet teveel verklappen maar we kunnen wel vertellen dat er een bubbelende verrassing in de tuin wordt gemaakt! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00