Home » Spa » Massage » Hot Stone massage

Hot Stone massage

Hot Stone massage

De Hot Stone massage is van oorsprong een eeuwenoud ritueel waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde vulkanische stenen. De warmte van deze zogenaamde basaltstenen zorgt samen met aromatische oliën voor een verzachtende en ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. De warme basaltstenen verwarmen en ontspannen uw spieren.

Hot Stone massage van 25 of 55 minuten

  • 25 minuten: hierbij wordt de achterzijde van uw lichaam gemasseerd
  • 55 minuten: zowel de voor- als achterzijde van uw lichaam wordt gemasseerd.

 

Goed om te weten: wanneer u zwanger bent, raden wij de Hot Stone massage af. Bij zeer warm weer (meer dan 25 graden) bieden wij deze massage niet aan.

SPA Loppersum vanaf 3 juni 2019 gesloten

Kom in mei nog genieten van onze fijne, kleinschalige en sfeervolle SPA, want van 3 juni t/m 1 november 2019 zijn we gesloten in verband met een uitgebreide versteviging. Vanwege het noodgedwongen sluiten van de SPA i.v.m. aardbevingsversteviging, maken we gelijk gebruik van de mogelijkheid om de SPA te upgraden. We willen nog niet teveel verklappen maar we kunnen wel vertellen dat er een bubbelende verrassing in de tuin wordt gemaakt! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00