Home » Spa » Info » Select Wellness Group

Select Wellness Group

SPA Loppersum is aangesloten bij de Select Wellness Group (SWG)

Select Wellness Group staat voor meer dan 25 wellnessbedrijven met een eigen identiteit. De karakteristieke bedrijven zijn veelal door de jaren heen gegroeid en spiegelen de omgeving, zoals bosrijk, landelijk of stedelijk.

De bedrijven vormen dé perfecte locatie voor uw wellnessdag met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)behandelingen en heerlijke lunch- en dinergerechten. Persoonlijke aandacht en service staan voorop: wellness with a personal touch.

Er heerst een gemoedelijk en comfortabele sfeer. Dit is de juiste ambiance om de hectiek van alledag los te laten en tot rust te komen. De essentie van een dag wellness is leidend; zorgeloos ontspannen.

Voor meer informatie kijkt u op de website www.selectwellness.nl.

Spaar mee voor gratis entree

Heeft u al een wellnesscard waarmee u spaart voor een gratis entree? Als gast van de Select Wellness Group locaties kunt u de gratis Wellnesscard ontvangen (vraag ernaar bij de receptie), waarmee u middels puntenopbouw automatisch voor voordeel spaart.

Bij elke bestede 2 euro* krijgt u een spaarpunt. Bij besteding van bijvoorbeeld € 50,- ontvangt u 25 punten. En bij 295 punten heeft u al een gratis saunabezoek in één van de SWG-locaties gespaard.

*m.u.v. de aankoop van cadeaubonnen

0 Winkelwagen Totaal £0.00