Home » Spa » Faciliteiten » Zoutkamer

Zoutkamer

Zoutkamer

Bij het betreden van de zoutkamer van SPA Loppersum waant u zich even terug in de tijd en wordt u herinnerd aan de vroegere bestemming van de SPA, het voormalige raadhuis van de Gemeente Loppersum. De zoutkamer bevindt zich namelijk in de vroegere documentenkluis.

Zoutstenen uit het Himalaya gebergte

De zoutkamer is volledig ingelegd met zoutstenen uit het Himalaya gebergte. Deze bevatten veel mineralen. Deze komen vrij wanneer de zoutstenen verwarmd worden. De mineralen kunnen verzachtend werken bij aandoeningen aan de luchtwegen, vermoeidheidsklachten, migraine, verminderde concentratie, psoriasis, eczeem maar ook bij reumatische verschijnselen.

SPA Loppersum vanaf 3 juni 2019 gesloten

Kom in mei nog genieten van onze fijne, kleinschalige en sfeervolle SPA, want van 3 juni t/m 1 november 2019 zijn we gesloten in verband met een uitgebreide versteviging. Vanwege het noodgedwongen sluiten van de SPA i.v.m. aardbevingsversteviging, maken we gelijk gebruik van de mogelijkheid om de SPA te upgraden. We willen nog niet teveel verklappen maar we kunnen wel vertellen dat er een bubbelende verrassing in de tuin wordt gemaakt! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00