Home » Spa » Faciliteiten » Zonnebank

Zonnebank

De naam zegt het al, dit is geen traditonele zonnebank, maar een cabine waarin u staat. Na ongeveer 8 minuten heeft u een gezond bruin kleurtje te pakken en heeft u het tekort aan vitamine D bijgewerkt. Houd er wel rekening mee dat u een zonnebankkuur langzaam op moet bouwen, zet een brilletje op om uw ogen te beschermen en luister naar uw eigen lichaam. Als uw huid gaat jeuken, stop uw sessie dan. Douche na de zonnebank en gebruik vochtinbrengende crème om uw huid te hydrateren. Het is mogelijk om de turbobruiner te gebruiken zonder Spa-bezoek. Er is namelijk een omkleedruimte bij de turbobruiner aanwezig.

Let op: gematigd gebruik van de zonnebank is gezond! Te veel en te lang zonnen wordt afgeraden. Neem zelf uw verantwoordelijkheid. Onder de 18 jaar is het onverstandig om de turbobruiner te gebruiken.

SPA Loppersum vanaf 3 juni 2019 gesloten

Kom in mei nog genieten van onze fijne, kleinschalige en sfeervolle SPA, want van 3 juni t/m 1 november 2019 zijn we gesloten in verband met een uitgebreide versteviging. Vanwege het noodgedwongen sluiten van de SPA i.v.m. aardbevingsversteviging, maken we gelijk gebruik van de mogelijkheid om de SPA te upgraden. We willen nog niet teveel verklappen maar we kunnen wel vertellen dat er een bubbelende verrassing in de tuin wordt gemaakt! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00