Home » Spa » Beauty behandelingen » Zonnebank

Zonnebank

SPA Loppersum beschikt over een stand-up-turbobruiner. De naam zegt het al, deze zonnebank, is geen bank, maar een cabine waarin u staat. Na ongeveer 8 minuten heeft u een gezond bruin kleurtje en een extra dosis vitamine D gekregen.

Gebruik zonnebank

  • Houd er wel rekening mee dat u een zonnebankkuur langzaam op moet bouwen, zet een brilletje op om uw ogen te beschermen en luister naar uw eigen lichaam. Als uw huid gaat jeuken, stop de sessie dan.
  • Neem een douche na het gebruik van de zonnebank en smeer uw lichaam in met een vocht inbrengende crème.
  • Het is mogelijk om alleen een zonnebanksessie (salon only) te boeken. U kunt zich bij de turbobruiner omkleden.

Tip: gematigd gebruik van de zonnebank is gezond. Te veel en te lang niet. Onder de 18 jaar is het niet verstandig om de turbobruiner te gebruiken.

SPA Loppersum vanaf 3 juni 2019 gesloten

Kom in mei nog genieten van onze fijne, kleinschalige en sfeervolle SPA, want van 3 juni t/m 1 november 2019 zijn we gesloten in verband met een uitgebreide versteviging. Vanwege het noodgedwongen sluiten van de SPA i.v.m. aardbevingsversteviging, maken we gelijk gebruik van de mogelijkheid om de SPA te upgraden. We willen nog niet teveel verklappen maar we kunnen wel vertellen dat er een bubbelende verrassing in de tuin wordt gemaakt! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00