Home » Spa » Beauty behandelingen » Lichaamsbehandelingen » Rhassoul

Rhassoul

Rhassoul

Rhassoul is afgeleid van het woord Ghassoul en betekent: wassen. De Rhassoul is een oriëntaals reinigingsritueel die in de Rhassoulcabine plaatsvindt.

Ervaar de Rhassoul

De Rhassoul begint met het insmeren van uw lichaam met klei. Gedurende het aanbrengen van deze detoxpakking vult de cabine zich met stoom. Na het insmeren neemt u plaats op de verwarmde banken. Geniet en ontspan terwijl de klei kan intrekken en zijn werk kan doen. Na 20 minuten spoelt u de klei af onder de warme douche. Een zijdezachte en gereinigde huid is het resultaat. Ter afsluiting wordt er nog een heerlijk kopje appelthee met zoete lekkernij in ons SPA-restaurant geserveerd.

De kleipakking

De klei verwijdert vuil en dode huidcellen, voedt uw huid met mineralen en zorgt voor een weldadige warmte en directe ontspanning van uw spieren.

SPA Loppersum vanaf 3 juni 2019 gesloten

Kom in mei nog genieten van onze fijne, kleinschalige en sfeervolle SPA, want van 3 juni t/m 1 november 2019 zijn we gesloten in verband met een uitgebreide versteviging. Vanwege het noodgedwongen sluiten van de SPA i.v.m. aardbevingsversteviging, maken we gelijk gebruik van de mogelijkheid om de SPA te upgraden. We willen nog niet teveel verklappen maar we kunnen wel vertellen dat er een bubbelende verrassing in de tuin wordt gemaakt! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00