Home » Spa » Arrangementen » SPA-Hotel-arrangementen » Paasarrangement

Paasarrangement

  • Paasarrangement

Kom gezellig Pasen vieren bij Hotel Spoorzicht & SPA. Wij hebben een heerlijk Paasarrangement voor u samengesteld. Geniet samen van hotel, ontspanning in de SPA, een verrassingsdiner, het mooie Groningen en de Paasdagen.

De lente is ook al begonnen, dus u heeft volop de gelegenheid om de provincie Groningen te verkennen. Vanuit Hotel Spoorzicht & SPA kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken en genieten van de groene natuur, de rust en het open landschap. Of bezoek de altijd bruisende stad Groningen. Hier kunt u de Martinitoren beklimmen, het Groninger Museum bezoeken en genieten van de (verwarmde) terrasjes en gezellige winkelstraatjes.

Ontspanning in de SPA

Geniet tijdens uw verblijf van een moment van ontspanning in onze verrassend luxe SPA. Onze SPA is gevestigd in het oude raadhuis van Loppersum en heeft een historisch karakter, maar is tegelijkertijd voorzien van de modernste faciliteiten. Met de diverse sauna's, een Turks stoombad, zoutkamer, de tuin, dompelbaden, rustruimte, voetenbad, restaurant, massage- en beautysalon en binnenzwembad beschikt de SPA over alle faciliteiten om helemaal tot rust te komen!

Verwen uzelf met een ontspannende massage en/of verzorgende beautybehandeling en ontvang als onze hotelgast 15% korting. Wij raden u aan om behandelingen voorafgaand aan uw bezoek te reserveren.

0 Winkelwagen Totaal £0.00