Home » Spa » Arrangementen » SPA-arrangementen » SPA Lente Arrangement

SPA Lente Arrangement

Vier de lente met het SPA Lente Arrangement. Dit arrangement bevat entree tot alle SPA-faciliteiten, koffie of thee met gebak en een massage of gezichtsbehandeling van 25 minuten. U kunt de keuze maken uit de Klassieke massage, India massage, Hot Stone masssage en het Ella Baché Cleansing menu.

Klassieke massage

Tijdens deze deelmassage worden uw rug, nek en schouders gemasseerd met verschillende massagetechnieken. Een ideale massage als u last heeft van stijve spieren, rug-, nek- of schouderklachten.

India massage

De India massage is een zachte en energetische massage die positief werkt op uw totale ontspanning. Met behulp van warme kruidenolie worden uw onderrug en wervelkolom geactiveerd. Deze massage is bedoeld om blokkades en spanningen weg te nemen en uw energie weer te laten stromen en uw lichaam in balans te brengen.

Hot Stone massage

De Hot Stone massage is van oorsprong een eeuwenoud ritueel waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde vulkanische stenen. De warmte van deze zogenaamde basaltstenen zorgt samen met aromatische oliën voor een verzachtende en ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. De warme basaltstenen verwarmen en ontspannen uw spieren.

 Ella Baché Cleansing menu

Zuiver, schoon en puur. Dat is waar de gezichtsbehandeling volgens het Ella Baché Cleansing menu voor staat. Deze heerlijk verzorgende en reinigende gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van uw gelaat, een scrubbehandeling, een gezichtsmasker en een dagverzorging.  De behandeling wordt in overleg met de schoonheidsspecialiste op uw huid afgestemd.

0 Winkelwagen Totaal £0.00