Home » Spa » Arrangementen » SPA-arrangementen » SPA DUO Winter Arrangement

SPA DUO Winter Arrangement

  • SPA DUO Winter Arrangement

Met dit fijne SPA Duo Winter Arrangement geeft u uw huid de verzorging die deze nodig heeft. Laat u met dit arrangement in de watten leggen en geniet samen van uw wellnessdag inclusief een kopje koffie of thee met een gebakje naar keuze, een lunch en een ontspannende en verzorgende lichaamspakking van 55 minuten.

Wij adviseren u voorafgaand aan de lichaamspakking zelf uw huid te scrubben met scrubzout. Deze staat bij de douches.

Ervaar een fijn en ontspannen lichaamspakking

Een lichaamspakking is erg ontspannend voor lichaam en geest. Een pakking zorgt ervoor dat voedingsstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Verder werkt het voedend en verstevigend voor de huid.

Bij deze behandeling neemt u plaats op een verwarmde behandeltafel en wordt de pakking op de voor- en achterzijde aangebracht en wordt het lichaam in folie gewikkeld. Vervolgens wordt uw lichaam toegedekt met een warmtedeken, waardoor de werking van de pakking wordt geactiveerd en versterkt. Tijdens het inwerken van de pakking kunt u genieten van een hoofdhuid massage, voetmassage of een korte verzorgende gezichtsbehandeling; de keuze is aan u. Vervolgens kunt u in rust genieten van het inwerken van de pakking. Na een lichaamspakking voelt u zich als herboren en voelt de huid zijdezacht aan.

U heeft keuze uit diverse lichaamspakkingen met elk hun eigen werking. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor uw huid.

Groene thee: zuiverend en ontgiftend

Groene thee extract bevat een zeer hoog gehalte anti-oxidanten die de huid beschermen. In onze cellen en dus ook in onze huid vindt een voortdurend verbrandingsproces plaats. Dit zorgt voor energie, maar vormt ook afvalstoffen die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van onze huid. De pakking draagt bij aan het ontgiften van de huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Daarnaast brengt deze pakking rust, ontspanning en verlicht stress

Truffel en caviaar: verzorgend en hydraterend

De truffel en caviaar pakking biedt intensieve verzorging en helpt het vochtgehalte op peil te houden. Het bevat mineralen, anti-oxidanten en vitamines. Deze pakking heeft een sensationele geur die zorgt voor een oase van pure luxe.

Gember, anijs en karwendel: ontspannend en verlichtend

De Tiroler Steenolie in deze pakking is een uniek product dat een hoog gehalte natuurlijke Zwavel bevat. Gember extract stimuleert de doorbloeding, is goed tegen reuma en werkt opwekkend. Toegevoegde anijs werkt ontspannend, krampwerend en stemt optimistisch. Door de combinatie van deze unieke stoffen werkt deze pakking stimulerend op de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Het helpt bij spierpijn, geeft verlichting bij reuma en stimuleert een helende werking bij huidproblemen.

Sinaasappel crèmepakking: kalmerend en ontspannend

De heerlijk geurende aroma van sinaasappel brengt de gestagneerde energie (Chi) weer op gang. Sinaasappel extract werkt kalmerend en ontspannend en helpt tegen slapeloosheid en depressiviteit. Het heeft een stimulerende werking op de collageen productie in de huid.

Let op: Indien u zwanger bent, kunt u deze pakking niet ondergaan. De bittere sinaasappel kan weeën opwekken.

0 Winkelwagen Totaal £0.00