Home » Spa » Arrangementen » SPA-arrangementen » SPA Avond Special

SPA Avond Special

Geniet van een voordelig avondje ontspanning bij SPA Loppersum met de SPA Avond Special.

Moment van extra ontspanning

Geniet van een hydromassage of de warmte van de zonnebank. Bij de hydromassage neemt u plaats op een comfortabel bed en wordt uw rug met verschillende waterstralen gemasseerd.

Wilt u liever even onder de zonnebank? Ook dat is mogelijk, de keuze is aan u. Wij beschikken over een stand-up-turbobruiner. Tijdens de sessie staat u in de cabine. Na afloop bent u lekker opgewarmd, heeft u een gezond bruin kleurtje en heeft u een extra dosis vitamine D gekregen.

Let op! De SPA is gesloten van 3 juni t/m 1 november 2019 i.v.m. een uitgebreide upgrade. Kijk voor meer informatie bij nieuws.

Lekker eten en drinken

Ook aan de inwendige mens is gedacht. In ons sfeervolle SPA-restaurant geniet u van een heerlijk diner. U heeft hierbij de keuze uit een plate van de menukaart en 2 drankjes zijn hierbij inbegrepen.

SPA Loppersum vanaf 3 juni 2019 gesloten

Kom in mei nog genieten van onze fijne, kleinschalige en sfeervolle SPA, want van 3 juni t/m 1 november 2019 zijn we gesloten in verband met een uitgebreide versteviging. Vanwege het noodgedwongen sluiten van de SPA i.v.m. aardbevingsversteviging, maken we gelijk gebruik van de mogelijkheid om de SPA te upgraden. We willen nog niet teveel verklappen maar we kunnen wel vertellen dat er een bubbelende verrassing in de tuin wordt gemaakt! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00