Home » Spa » Arrangementen » SPA-arrangementen » Health Treatment arrangement

Health Treatment arrangement

Wilt u uw huid en lichaam goed verzorgen en is die toe aan een detox? Dan is dit het juiste arrangement voor u!

Het Health Treatment arrangement

Dit arrangement heeft het woord gezondheid in zijn naam zitten en daarom begint u uw SPA-bezoek uiteraard met een gezond welkomstdrankje: een heerlijk kopje verse muntthee. Dit is niet alleen lekker, maar verbetert ook je spijsvertering, vermindert stress, de geur werkt rustgevend, geeft je huid een oppepper, bevat geen cafeïne en theïne. Kortom, een drankje dat helemaal past in een detox-arrangement.

Rhassoul en massage of facial organic

De Rhassoul is een oriëntaals reinigingsritueel, waarbij u zelf een detoxpakking op uw lichaam aanbrengt. Deze zorgvuldig samengestelde groene klei ontspant uw spieren en verwijdert vuil en dode huidcellen, terwijl mineralen uit de klei in uw huid trekken. Na afloop is uw huid gereinigd en voelt zijdezacht aan.

Verder heeft u de keuze uit een massage of de gezichtsbehandeling facial organic. U heeft de keuze uit de verschillende massages van 25 minuten.

De gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van uw huid en een dieptereiniging. Vervolgens brengen we een detox-masker aan die gedurende 10 minuten moet inwerken. Na het verwijderen van het masker wordt een dagverzorging aangebracht.

0 Winkelwagen Totaal £0.00