Home » Spa » Arrangementen » SPA-arrangementen » Hamam Lente Arrangement

Hamam Lente Arrangement

Kom dit voorjaar helemaal tot rust en ontspan van top tot teen bij SPA Loppersum met het Hamam Lente Arrangement. Bereid je huid voor op de eerste zonnestralen die de lente met zich meebrengt.

Verwen uw huid en ontspan met het Hamam Lente Arrangement

Bij dit arrangement is een fijne Hamam-behandeling van 25 minuten inbegrepen. Hierbij neemt u plaats op een verwarmde marmeren plaat. De behandeling begint met een warm waterritueel en het scrubben van uw huid. Vervolgens wordt uw lichaam bedekt onder een zeepdeken, waarna een zeepmassage volgt. Tussen de handelingen door wordt uw lichaam regelmatig overgoten met warm water. Na afloop voelt u zich helemaal ontspannen en is uw huid zijdezacht.

Lekker eten en drinken

Neem tussen uw saunagangen door plaats in het gezellige SPA-restaurant voor een heerlijke lunch (u kunt tot 17:00 uur bestellen). Bij dit arrangement heeft u voor de lunch de keuze uit een belegd broodje, een klassieker of een soep naar keuze van de kaart.

Let op! De SPA is gesloten van 3 juni t/m 1 november 2019 i.v.m. een uitgebreide upgrade. Kijk voor meer informatie bij nieuws. 

SPA Loppersum vanaf 3 juni 2019 gesloten

Kom in mei nog genieten van onze fijne, kleinschalige en sfeervolle SPA, want van 3 juni t/m 1 november 2019 zijn we gesloten in verband met een uitgebreide versteviging. Vanwege het noodgedwongen sluiten van de SPA i.v.m. aardbevingsversteviging, maken we gelijk gebruik van de mogelijkheid om de SPA te upgraden. We willen nog niet teveel verklappen maar we kunnen wel vertellen dat er een bubbelende verrassing in de tuin wordt gemaakt! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00