Home » Spa » Arrangementen » SPA-arrangementen » Arrangement Water

Arrangement Water

Begin uw SPA-bezoek met een verse muntthee of koffie met een luxe gebakje en geniet daarna van alle SPA-faciliteiten, de Hamam en het hydromassage bed.

De Hamam

De Hamam is een van oorsprong Oosters badhuis. Tijdens dit reinigingsritueel wordt uw lichaam gescrubd, ingezeept en heerlijk gemasseerd. U neemt plaats op een verwarmd marmeren blad voor een vrij stevige scrubmassage om dode huidcellen te verwijderen. Na het afspoelen volgt het inzepen met olijfzeep. Uw lichaam wordt met dit schuim bedekt, waarna het ritueel wordt afgesloten met een massage. Na afloop voelt u zich als herboren.

Het hydromassage bed

Neem in uw badjas plaats op het waterbed. Het hydromassage bed combineert een watermassage met diepe warmte. De warme waterstralen zorgen voor een heerlijke en efficiënte lichaamsmassage van top tot teen. U bepaalt zelf hoe stevig deze massage mag zijn. De warmte zorgt voor ontspanning, zodat afvalstoffen worden afgedreven. Verder helpt de massage de spierspanning te verminderen en het stimuleert de doorbloeding van uw spieren.

0 Winkelwagen Totaal £0.00