Home » Spa » Arrangementen » SPA-arrangementen » Arrangement Lucht

Arrangement Lucht

  • SPA_massage_klassieke_blok_detail_800x380

Geef uzelf helemaal over aan dit verwenarrangement waarin alleen maar ruimte is om te genieten. Bij dit arrangement staat: in beweging zetten van de innerlijke stromen centraal. Bij dit arrangement heeft u de keuze uit 2 behandelingen van 25 minuten: een gezichtsbehandeling (Cleansing menu) of de klassieke massage.

Gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling staat voor reinigend, zuiver, schoon en puurheid. Tijdens de behandeling wordt uw gelaat gereinigd. Onze schoonheidsspecialistes stemmen de behandeling af op uw huidtype en huidconditie.

Klassieke massage

Bij de klassieke massage worden uw rug, nek en schouders gemasseerd door middel van verschillende massagetechnieken. Deze massage neutraliseert, ontspant en brengt uw lichamelijke en geestelijke energie in balans. Bovendien verbetert het de doorbloeding van de spieren.

Lekker eten en drinken

Neem tussen uw saunagangen door een moment van rust. Neem plaats in het SPA-restaurant of op het zonnige terras en geniet van uw lunch. Het welbekende 12-uurtje, een lunch met verse jus, maken deel uit van dit arrangement.

0 Winkelwagen Totaal £0.00