Home » Hotel » Faciliteiten » Fietsen

Fietsen

Vanuit Hotel Spoorzicht & SPA kunt u prachtige fietstochten maken en genieten van de groene natuur, de rust en het open landschap. U fietst langs lieflijke dorpjes, middeleeuwse kerken en borgen. Bij de receptie zijn gratis verschillende fietsroutes verkrijgbaar.

Maak er echt een uitje van en neem een picknickpakket mee. Dit uitgebreide picknickpakket bestaat uit gebakjes, diverse broodjes, hapjes, drankjes en een fruitsalade en kost € 12,50 per persoon.

Fietsverhuur

U kunt een fiets huren bij Hotel Spoorzicht & SPA voor € 10,00 per dag. Wanneer u hier gebruik van wil maken, verzoeken wij u dit bij uw reservering aan te geven.

(nb. de fietsen zoals weergegeven op de foto hierboven kan afwijken van de fietsen die we beschikbaar hebben tijdens uw bezoek)

Stalling eigen fietsen

Wij beschikken over een fietsenstalling voor uw fiets. Hier kunt u uw eigen meegebrachte fietsen stallen, mits er ruimte is. Hotel Spoorzicht & SPA is niet aansprakelijk voor schade of diefstal.

Oplaadpunt elektrische fiets

Heeft u een elektrische fiets? Naast het hotel staat een oplaadpunt waarvan u gratis gebruik kunt maken. Ook is het mogelijk uw fiets te stallen in de daarvoor beschikbare ruimte en daar uw fiets op te laden.

0 Winkelwagen Totaal £0.00