Home » Hotel » Arrangementen » Spoorzicht Herfst Deal

Spoorzicht Herfst Deal

  • Hotel spoorzicht
  • Spa Sleepover Deluxe
  • Borkum

Ga er in de herfstperiode eens lekker een paar dagen tussenuit met de speciale Spoorzicht Herfst Deal en geniet van twee ontspannen dagen bij Hotel Spoorzicht & SPA. Ook in de herfst is het heerlijk vertoeven in de provincie Groningen; geniet van de prachtige natuur, de bruisende stad Groningen, de diverse evenementen of ga lekker uitwaaien op een van de eilanden. Het Duitse eiland Borkum en Schiermonnikoog zijn vanuit ons hotel snel en goed bereikbaar.

Rhassoul

Een fijne Rhassoul maakt deel uit van dit arrangement. Een Rhassoul is een oriëntaals reinigingsritueel dat plaatsvindt in onze speciale Rhassoul-cabine. In de cabine is ruimte voor 2 personen, waardoor het zowel een ontspannen als persoonlijke behandeling is. Tijdens de sessie brengt u zelf een natuurlijke minerale klei aan op uw lichaam. Deze klei ontspant uw spieren en verwijdert vuil en dode huidcellen, terwijl mineralen uit de klei in uw huid trekken. Na afloop is uw huid gereinigd en voelt zijdezacht aan. De sessie wordt begeleid door een van onze schoonheidsspecialistes.

Ontspanning in de SPA

Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van alle SPA-faciliteiten van Hotel Spoorzicht & SPA. Zo zijn er diverse sauna’s en baden, waaronder een ruim binnenzwembad. Even een moment van rust en ontspanning en lekker opwarmen nu het buiten wat kouder wordt. U mag zelf bepalen op welke dag u gebruik wilt maken van de verschillende sauna’s en baden. Wilt u nog een keer de SPA in? Dan kunt u tegen een gereduceerd tarief van € 10,00 per persoon nog een keer heerlijk ontspannen in de SPA.

Verwen uzelf met een ontspannende massage of verzorgende beautybehandeling van 25 minuten of langer. Bij dit arrangement ontvangt u als onze hotelgast 15% korting op alle massages en behandelingen. Wij raden u aan om deze voorafgaand aan uw bezoek te reserveren.

*het diner kunt u gebruiken in het hotel- of SPA-restaurant.

0 Winkelwagen Totaal £0.00