Home » Hotel » Arrangementen » SPA Sleepover

SPA Sleepover

SPA Sleepover Arrangement: Totale ontspanning

Met het SPA Sleepover Arrangement van Hotel Spoorzicht & SPA komt u helemaal tot rust. Naast een bezoek aan onze luxe SPA-bezoek, geniet u van een overnachting in een comfortabele kamer met ontbijt. U loopt zo vanuit uw hotelkamer in uw badjas de SPA binnen. Een Rhassoul-behandeling en gezichtsbehandeling of Hot Stone massage zijn ook bij dit arrangement inbegrepen.

De Rhassoul

De Rhassoul is een oriëntaals reinigingsritueel dat plaatsvindt in oosterse sferen in onze speciale Rhassoul-cabine. In de cabine is ruimte voor 2 personen, waardoor het zowel een ontspannen als persoonlijke behandeling is. Tijdens de sessie brengt u zelf een natuurlijke minerale klei aan op uw lichaam. Deze klei ontspant uw spieren en verwijdert vuil en dode huidcellen, terwijl mineralen uit de klei in uw huid trekken. Na afloop is uw huid gereinigd en voelt zijdezacht aan. De sessie wordt begeleid door een van onze schoonheidsspecialistes.

 

Facial of Hot Stone massage

Naast de heerlijke Rhassoul kunt u genieten van een verzorgende gezichtsbehandeling of Hot Stone massage. Bij uw reservering kunt u per persoon de gewenste behandeling aangeven.

 

Facial

Deze verzorgende en reinigende gezichtsbehandeling van 25 minuten start met het reinigen van uw gelaat. Daarna volgt een scrub-behandeling om de dode huidcellen te verwijderen en vervolgens wordt een gezichtsmasker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende crème.

 

Hot Stone massage

Tijdens de Hot Stone massage van 25 minuten wordt de achterzijde van uw lichaam met verwarmde vulkanische stenen, ook wel basaltstenen, gemasseerd. Deze zorgen samen met de aromatische oliën voor een verzachtende en ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

 

Maak uw bezoek compleet met een tweegangenmenu

Wij beschikken over een sfeervol restaurant. De menukaart is met zorg door onze chef-kok samengesteld met passie voor seizoensgebonden producten. Wanneer u voor een tweegangendiner kiest, ontvangt u 20% korting. U heeft keuze uit verschillende gerechten van onze uitgebreide menukaart.

Tip! Geef dit arrangement cadeau met de Spoorzicht cadeaukaart. Bestel cadeaukaart
0 Winkelwagen Totaal £0.00