Home » Hotel » Arrangementen » SPA Sleepover Deluxe

SPA Sleepover Deluxe

  • Spa Sleepover Deluxe

SPA Sleepover Deluxe

Het SPA Sleepover Deluxe arrangement is samengesteld voor de echte saunaliefhebber! Een uitgebreid arrangement waarbij genieten en ontspannen voorop staan. Tijdens uw 3-daagse verblijf kunt u genieten van 2 wellnessdagen; 1 dag in onze eigen SPA en 1 dag bij Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen. Bij een wellnessdag hoort natuurlijk ook een behandeling. Daarom maken een Rhassoul en een duo India massage ook deel uit van dit arrangement. U voelt zich herboren na dit arrangement in Hotel Spoorzicht & SPA.

 

Wellnessdag in SPA Loppersum

Uw eerste wellnessdag begint heerlijk ontspannen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Vanuit uw hotelkamer loopt u vervolgens zo in uw badjas de SPA binnen. Hier geniet u van de diverse sauna’s en baden.

De Rhassoul

De Rhassoul is een oriëntaals reinigingsritueel dat plaatsvindt in onze speciale Rhassoul-cabine waarin u ontspant in oosterse sferen. In de cabine is ruimte voor 2 personen, waardoor het zowel een ontspannen als persoonlijke behandeling is. Met speciale klei, vol mineralen, smeert u uw lichaam in. Vervolgens neemt u plaats op de zetels en door de warmte en stoom kan de klei goed intrekken. Deze klei ontspant uw spieren en verwijdert vuil en dode huidcellen. Na afloop is uw huid gereinigd en voelt zijdezacht aan. De sessie wordt begeleid door een van onze schoonheidsspecialistes.

Wilt u naast de Rhassoul genieten van een ontspannende massage of verzorgende beautybehandeling van 25 minuten of langer? Dan ontvangt u als onze hotelgast 15% korting. Wij raden u aan om massages en behandelingen voorafgaand aan uw bezoek te reserveren.

 

Wellnessdag bij Wellnessresort de Waterlelie

Uw arrangement bevat ook een dag heerlijk ontspannen bij Wellnessresort de Waterlelie in het Groningse Zevenhuizen. Dit luxueuse wellnessresort bereikt u in 40 minuten met de auto vanaf Hotel Spoorzicht. De Waterlelie ligt in een prachtige, landelijke omgeving. U kunt hier genieten van 9 verschillende sauna’s. In de prachtige riante tuin kunt u al wandelend of onder de waterval lekker afkoelen. Ook vindt u hier het twee temperaturenzwembad en enkele bubbelbaden.

Uw wellnessdag begint met een welkomstdrankje en in de loop van de dag kunt u samen genieten van een India massage. Dit is een zacht energetische massage die bijdraagt aan de totale ontspanning van lichaam en geest. Tijdens deze massage, waarbij de achterzijde van uw lichaam wordt gemasseerd, ligt u op een warme massagetafel en gebruikt de masseur een speciale olie met diverse kruiden.

Tip! Geef dit arrangement cadeau met de Spoorzicht cadeaukaart. Bestel cadeaukaart
0 Winkelwagen Totaal £0.00