Home » Hotel » Arrangementen » Schone Slaapster Arrangement

Schone Slaapster Arrangement

Zet de tijd even stil en gun uzelf alle rust met het Schone Slaapster Arrangement van Hotel Spoorzicht & SPA. Hotel Spoorzicht & SPA is gevestigd in een monumentaal pand waar het misschien lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. Als gast zult u merken dat dit hotel beschikt over een voortreffelijk restaurant en een luxe SPA, voorzien van de modernste faciliteiten.

Ontspanning in de SPA

Ons hotel beschikt over een verrassend luxe SPA voorzien van de modernste wellnessfaciliteiten waar u heerlijk tot uzelf kunt komen. Tijdens uw verblijf betaalt u als hotelgast slechts € 10,00 per persoon voor uw SPA-entree. U loopt zo vanuit uw hotelkamer in uw badjas de SPA binnen.

Maak uw verblijf compleet en verwen uzelf met een ontspannende massage of verzorgende beautybehandeling van 25 minuten of langer. Als onze hotelgast ontvangt u 15% korting. Wij raden u aan om massages en beautybehandelingen voorafgaand aan uw bezoek te reserveren.

 

Lekker eten en drinken

Aan de inwendige mens wordt uiteraard ook gedacht. Een 2-gangen diner naar keuze maakt deel uit van dit arrangement. U bent welkom in ons sfeervolle hotel-restaurant of in het SPA-restaurant. De keuze is aan u.

Tip! Geef dit arrangement cadeau met de Spoorzicht cadeaukaart. Bestel cadeaukaart
0 Winkelwagen Totaal £0.00