Home » Hotel » Arrangementen » 3-daagse Groningen Wellness Break

3-daagse Groningen Wellness Break

Combineer een ontspannen verblijf in Loppersum met een bezoek aan de altijd bruisende stad Groningen of verken de weidse groene omgeving. Het hotel is uw startpunt voor vele mooie fiets- en wandeltochten. Heeft u geen fiets meegenomen? Geen probleem, dan kunt u een fiets huren bij het hotel. Wilt u Groningen bezoeken zonder te hoeven zoeken naar een parkeerplaats? Neem dan de trein. Vanuit het hotel loopt u in 2 minuten naar het treinstation en u staat binnen 25 treinminuten in hartje centrum.

 

Ontspanning in de SPA

Tijdens uw verblijf kunt u t/m 2 juni 2019 ook gebruik maken van alle SPA-faciliteiten. Vanaf 3 juni 2019 is de SPA tijdelijk gesloten i.v.m. een uitgebreide upgrade.

Verwen u zelf met een ontspannende massage of verzorgende beautybehandeling van 25 minuten of langer. Bij dit arrangement ontvangt u als onze hotelgast 20% korting op alle massages en behandelingen. Wij raden u aan om deze voorafgaand aan uw bezoek te reserveren.

Let op! De SPA is gesloten van 3 juni t/m 1 november 2019 i.v.m. een uitgebreide upgrade. Daarom is dit arrangement na 1 juni tijdelijk niet beschikbaar. Kijk voor meer informatie bij nieuws.

Tip! Geef dit arrangement cadeau met de Spoorzicht cadeaukaart. Bestel cadeaukaart
0 Winkelwagen Totaal £0.00