Home » Hotel » Arrangementen » 3-daagse Groningen Wellness Break

3-daagse Groningen Wellness Break

Combineer een ontspannen verblijf in Loppersum met een bezoek aan de altijd bruisende stad Groningen of verken de weidse groene omgeving. Het hotel is uw startpunt voor vele mooie fiets- en wandeltochten. Heeft u geen fiets meegenomen? Geen probleem, dan kunt u een fiets huren bij het hotel. Wilt u Groningen bezoeken zonder te hoeven zoeken naar een parkeerplaats? Neem dan de trein. Vanuit het hotel loopt u in 2 minuten naar het treinstation en u staat binnen 25 treinminuten in hartje centrum.

 

Ontspanning in de SPA

Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van alle SPA-faciliteiten. U mag zelf bepalen op welke dag u tot rust wilt komen in de verschillende sauna’s en baden. Wilt u nog een keer de SPA in? Dan kunt u tegen een gereduceerd tarief van € 10,00 per persoon nog een dag heerlijk ontspannen in de SPA.

Verwen u zelf met een ontspannende massage of verzorgende beautybehandeling van 25 minuten of langer. Bij dit arrangement ontvangt u als onze hotelgast 20% korting op alle massages en behandelingen. Wij raden u aan om deze voorafgaand aan uw bezoek te reserveren.

Tip! Geef dit arrangement cadeau met de Spoorzicht cadeaukaart. Bestel cadeaukaart
0 Winkelwagen Totaal £0.00