Home » Hotel » Arrangementen » Groningen City Break

Groningen City Break

Combineer een ontspannen verblijf in Loppersum met een bezoek aan de altijd gezellige stad Groningen of verken de weidse groene omgeving. Met deze 3-daagse Groningen City Break is het extra uitnodigend om Groningen beter te leren kennen.

Op loopafstand van het station

Wilt u de stad Groningen bezoeken zonder te zoeken naar een parkeerplaats dichtbij het centrum? Neem dan de trein. Vanuit Hotel Spoorzicht loopt u in 2 minuten naar het treinstation en u staat binnen 25 minuten in hartje centrum. Om het extra gemakkelijk voor u te maken zijn twee retourtjes naar de stad Groningen inbegrepen in de City Break. Om uw dag gezond en energiek te laten starten, serveren wij een ontbijtbuffet in het restaurant. Kies zelf welke verse broodjes u lekker vindt en neem de tijd voor een heerlijk ontbijt.

Geniet tijdens uw verblijf van een gratis saunaronde

Na een actieve dag is het een ware traktatie om te ontspannen en op de warmen in de sauna. Daarom mag u vanaf 16.00 uur s ’middags op aanvraag gebruik maken van onze houtgestookte sauna. U kunt bijvoorbeeld bij terugkomst in het hotel opwarmen in deze traditionele Finse sauna. De combinatie van de rustieke houtgeur en rustgevende verlichting maken deze sauna de perfecte aanvulling op een verblijf waarvan u optimaal zult ontspannen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00