Home » Hotel » Arrangementen » 3 of 4-daags Borkum Arrangement

3 of 4-daags Borkum Arrangement

  • Hotel spoorzicht

Combineer twee landen tijdens het Borkum Arrangement. Dit complete arrangement combineert een ontspannen verblijf in Loppersum met uitwaaien op het Duitse Waddeneiland Borkum. De enorme verscheidenheid aan flora en fauna en de variatie in het landschap maken Borkum tot een uniek stukje natuur in de Noordzee. Vanuit de nabijgelegen Eemshaven vaart u zo met de boot naar het Duitse Waddeneiland. De tickets voor de overtocht zijn al voor u geregeld en inbegrepen in het arrangement.

Verrassing van de chef

Tijdens de andere dagen van uw verblijf kunt u de altijd bruisende stad Groningen bezoeken of verkent u de weidse groene omgeving van het Groninger landschap. Sluit de dag af met een heerlijk diner in ons restaurant en een (welkomst)drankje. U kunt kiezen voor een frisdrank, koffie/thee, huiswijn of tapbiertje. Op de eerste dag van uw verblijf verrast onze chef u met de specialiteit van de dag. Iedere ochtend staat er een smakelijk ontbijt voor u klaar zodat u de dag  energiek begint.

Geniet na het uitwaaien van een gratis saunaronde

Na een actieve dag op Borkum is het een ware traktatie om te ontspannen en op de warmen in de sauna. Daarom mag u vanaf 16.00 uur s ’middags op aanvraag gebruik maken van onze houtgestookte sauna. U kunt bijvoorbeeld bij terugkomst in het hotel opwarmen in deze traditionele Finse sauna. De combinatie van de rustieke houtgeur en rustgevende verlichting maken deze sauna de perfecte aanvulling op een verblijf waarvan u optimaal zult ontspannen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00